Dele depot

Alt det kan vi deles om – og hvis du har noget du vil tilføje til listen, så skriv til Helle Niewald på kontakt@maema.dk

 
 

 

På det seneste borgermøde var der mulighed for at skrive ting på listen, som man stiller til rådighed for andre. Ting vi ejer og som andre derfor ikke behøver eje – fordi de kan låne/leje det. Mangler du lige noget af ovenstående i en kortere periode, så henvend dig til ejeren.

På den måde sparer vi hver især. Og vi sparer miljøet for produktion, transport og destruktion af meget udstyr og vi oplever hvordan vi i hverdagen kan hjælpe hinanden.

Preben_og_Birgit

Dele-depot: 100 ting på 100 dage

Vi har sat et mål om, at der skal være 100 ting inden den 1.1.2021. Vi er halvvejs. Og der er plads til mange flere ting i dele-depotet!

Så hvis du har noget stående, som andre måske kan bruge ind imellem og som du ikke har brug for står hjemme hos dig, så tag det med op i Plexus og læg det i stålreolen. Hvis du gerne vil beholde tingene hjemme, men gerne låne dem ud ind imellem, så skriv en mail til mig, så tilføjer jeg tingene til listen, der ligger på hjemmesiden og hænger i depotet.

Alle kan låne i kortere tid. Ønsker du at låne noget i længere tid, så tag kontakt til én fra arbejdsgruppen, der afgør om det er muligt. Når du låner fra depotet udfylder du en låneseddel, som du også skriver på, når du afleverer det lånte.

Dele-depotet er altid bemandet den første tirsdag i måneden kl. 16-18. Her er det også muligt at komme forbi og få pumpet sin cykel eller at lære hvordan man lapper et dæk og skifter en kæde.

Der er adgang til dele-depotet i Plexus´ åbningstid