Borgerforening aktiviteter

Betal dit medlemskontingent for 2020 og få Idom-Råsted plakaten

Direkte inspireret af andre byer, har Idom – Råsted nu fået sin helt egen plakat, som flot illustrerer lokalsamfundet.  Plakaten kan blive din når du betaler medlemskontingent til borgerforeningen.

Vi synes ideen om en lokal plakat er genial, og ønsker med den, at illustrere, lokale kendetegn, aktiviteter, sammenhænge, fællesskaber samt styrke borgerforeningens medlemstal, som i 2019 var på 240 medlemmer ud af 408 hustande

Trykningen af plakaten er sponsoreret af en lokal borger.

  

Hvorfor er det vigtigt at være medlem af borgerforeningen?

En aktiv Borgerforening er et stort plus for et lokalsamfund i udvikling. En aktiv Borgerforening kræver bred lokal opbakning. Én af måderne at bakke op på, er ved at betale dit medlemskab. Medlemskabet er med til at drifte borgerforeningens aktiviteter, Idom-Råsted´s hjemmeside og profilering af lokalområdet.  Alt dette er utrolig vigtigt for at bevare et aktivt og attraktivt lokalsamfund.  Med dit medlemskab af borgerforeningen er du med til at holde gang i tilflytning, aktiviteter, foreningsliv, skole, daginstitution, fællesskabet og det gode landsbyliv.

Medlemsskabet betales via girokort som omdeles til alle husstande i april måned. Vi er klar over at girokortet let kan forsvinde på køkkenbordet eller i bunken og at der findes andre og nemmere betalingsmuligheder, men girokortet er for Borgerforeningen nødvendig ift. at kontrollere både medlemslisten samt omdelingen af Kontakt. Dette lokale blad udkommer 11 gange om året, det koster 200 kr. årligt og betales på samme girokort som medlemsskabet.

Borgerforeningens aktiviteter

Borgerforeningen står bag lokale arrangementer som Fastelavn, Skt. Hans og Juletræ – det sidste i samarbejde med idrætsforeningen. Den fungerer som talerør i dialogen med Holstebro Kommune og andre relevante myndigheder om at få optimale forhold til Idom-Råsted. Borgerforeningen har desuden været med til at starte og støtter fortsat Landsbylaboratoriet, Lakseprojektet og MÆMA og meget andet.

  

Hjælp os med at gøre vores Borgerforening endnu stærkere og betal dit kontingent.

 

Idom-Råsted plakaten kan af medlemmer afhentes på følgende datoer og steder:

Mandag d. 27. april i Holstebro Golfklub, Råsted kl. 17.00-19.00.

Tirsdag d. 28. april i PLEXUS Idom-Råsted 17.00-19.00

 

Der vil også blive en lejlighed i maj til at få plakaten udleveret, mere derom senere

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Idom-Råsted Borgerforening.