Tilflyttere

Velkommen til Idom/Råsted

Velkommen til Idom/Råsted et aktivt område med masser af tilbud til alle!

I Idom/Råsted ønsker vi at sikre udvikling i vore dejlige sogne og vi ønsker at området fortsat skal være et attraktivt og aktivt sted at bo. Idom/Råsted Borgerforening, lokale foreninger og erhvervsdrivende har i samarbejde samlet en krans af gode tilbud til alle tilflyttere.

Alle i Idom/Råsted opfordres til at hjælpe med at ønske vore tilflyttere velkommen. Har du fået ny nabo eller ved du hvor der er flyttet nye ind? –Så byd dem velkommen med det nye velkomsttilbud eller henvend dig til borgerforeningen (kontakt@idom-raasted.dk) så vil vi kontakte dem. Velkomstbrev kan hentes i butikken i PLEXUS Idom/Råsted!

Er du flyttet ind og har du endnu ikke modtaget et velkomstbrev så kontakt borgerforeningen eller det venlige personale i PLEXUS.

Lokale foreninger eller erhvervsdrivende der ønsker at være med på næste trykning af velkomstbrevet kan henvende sig til borgerforeningen

Man kan læse mere om de mange tilbud foreninger og erhvervsdrivende har til tilflyttere på hjemmesiden under menupunktet ”Tilflyttere”

Idom/Råsted Borgerforening

Du kan udskrive et eksempel på tilbudet herunder, men du skal have originalen i PLEXUS for at du kan benytte tilbudet.
Tilknyttet fil: Tilbud til tilflyttere