Udstillingen "landsbypassioner"

En udstilling af de passioner, folk i landsbyen går og sysler med i deres fritid.

Udstillingen tager form og tæller efterhånden et bredt udsnit af passioner og historierne bag. Hvis man har en interesse - eller kender nogen, som kan noget, man mener bør udstilles, kan man stadig nå det. Henvendelse på miekaasen@yahoo.dk / 22 27 87 29

Især kunne vi godt bruge nogen til at dele deres spiselige / drikkelige passioner med os. Det er alt fra saft, øl, snaps, spiselig ukrudt, brød af forskellig art, syltetøj, kager osv. osv. Der er ikke noget, der er for småt / skævt eller mærkeligt. Alt er velkomment.

 

Fernisering: Fredag d. 22 juni kl. 15-17

Kom forbi til en helt sikkert festlig eftermiddag, hvor der vil være mulighed for at snakke om, smage på og lytte til passioner.

Børn fra Idom og Råsted, der i ugerne op til Biennalen har arbejdet med henholdsvis kunst, filt, drama, musik og dans vil til ferniseringen udstille / opføre resultatet af deres anstrengelser. Der vil ligeledes være musikalske indslag af de af udstillerne, der har musik som deres passion.

Det vil hovedsageligt være folk her fra Idom og Råsted, der udstiller deres passioner, men vi får også besøg af folk fra trekantsområdet i Holstebro, der udgør en landsby i byen. De vil som landsby udstille deres passioner og komme med festlige indslag til ferniseringen.

Udstillingen er gratis og åben fra d. 22/6 og hele biennalen

Idom-Råsted | Idomlundvej, Idom | 7500 Holstebro | webmaster@idom-raasted.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark