Nyt fra Plexus Musikklub

Som på så mange andre fronter, der har med underholdning og musik at gøre, har det ligget stille for Plexus Musikklub, mens Corona har huseret, men nu begynder vi så småt at røre på os igen.

Vi var så heldige at blive tildelt midler fra Møllefonden og er derfor i fuld sving med at erhverve anlæg og sceneudstyr. Vi håber på at kunne præsentere dette for jer til efterårets koncerter. Selvom det er svært at spå om fremtiden, tror vi nemlig på, vi får lov til at afvikle koncerter igen til september. I hvilken form det bliver -om det bliver med et publikumsloft og krav til afstand og hygiejne -indenfor eller udenfor, ser vi til den tid, men vi håber og tror på, at vi kan tage hul på efterårets program som planlagt.

Og helt som planlagt bliver det så ikke. Corona har nemlig også haft indflydelse på dette, og der er nogle ændringer.

Vi skulle have haft en familiedag med Sigøjnerjazz bandet Papa Kotji i Akelahytten onsdag før påske, som måtte aflyses. Egentlig havde vi tænkt os at afholde denne koncert samme tid og sted næste år i stedet. Det er dog ikke i tråd med Corona lovgivningen for flyt af koncerter. Planlagte koncerter i 2020 skal nemlig afholdes i 2020, så det bliver i stedet en julekoncert. Da det er en ganske almindelig fredag og ikke i en ferieperiode, hvor vi ellers plejer at afholde børnekoncerterne, bliver det med stor sandsynlighed en koncert for skole / børnehavebørn, men så langt i planlægningen er vi ikke endnu. Mere derom, når vi nærmer os.

Indtil videre ser programmet sådan ud:

9/9 kl 19.30         Chuck Brodsky – Pop up concert på Idomlundvej 30

Chuck er en af Amerikas størte singer songwriters pt. Han skriver om almindelige mennesker og teksterne er både skarpe, humoristiske og nærværende.

 

25/9 kl 19.30       Tobacco

Vi havde besøg af Tobacco i 2018, og da de skrev og spurgte om vi havde lyst til et besøg igen, da de alligevel var på vore kanter, var betænkningstiden ikke lang. Tobacco spiller traditionel amerikansk musik med en energi og spilleglæde, der når langt ud over scenekanten, og der venter publikum en fest uden lige.

 

15/10 kl 10.30   Sylvester Agbedoglo – Trommeworkshop

Sylvester kommer fra Togo, Vestafrika, hvor han er uddannet    masterdrummer. I hans workshops anvender han historiefortælling, musik, dans og trommer, hvor alle børn -og deres voksne er aktive og deltagende.

 

30/10 kl 19.30   Deas

Deas er en prisvindende københavnsk kvartet som excellerer i traditionel irsk folkemusik fremført “au natural” på violin, fløjter, guitar, bouzouki og bodhrán - præcis som man vil kunne opleve det på en god “session” i Irland.

 

19/11 kl 19.30   Jesper Theis, Tim Lothar, Hobo og Gudnason

Dette er en konstellation af nogle af de mest respekterede musikere på den internationale bluesscene pt, og der er derfor lagt i kakkelovnen til en aften med svedig og autentisk blues.

*Bemærk ny dato

 

4/12                       Papa Kotji -børnekoncert

Fortællekoncert om sigøjner jazz’en og dens ophavsmand Django Rheinard, der kunne spille så stærkt på en guitar, at hans fingre brændte…..

*Klokkeslet og sted kommer senere

 

4/12 kl 19.30     Papa Kotji - Pop up koncert

Musikken i Papa Kotji har sin rod i Gypsy Jazz, med en Balkan/Klezmer tilgang og energi, Til koncerten i Plexus Musikklub spiller Papa Kotji deres egne rå fortolkninger af originale kompositioner af Django Reinhardt og andre gypsy jazz helte, ligesom de præsenterer deres eget materiale i genren.

*Lokalisation kommer senere