Middag på farten

På en lidt kold og blæsende aften tilbage i februar, summede det af liv og glade mennesker på gader og stræder i Idom Råsted. Hvis man tilfældigt kom forbi skolens p-plads, kunne man bl.a. høre ”hvor har I været henne til forretten?” - ”Hvor skal I hen nu?” - ”Hvad fik I at spise?”, samtidig med at chaufførerne råbte ”B2 og E4… jeg skal have B2 og E4 med… Hvor er B2 og E4?”

12 værtspar åbnede deres hjem og skabte hygge, samvær og et nyt fællesskab mellem unge, ældre, nye tilflyttere og rodfæstede Idom Råsted beboere. 5 par chauffører gjorde det muligt for gæsterne at komme rundt mellem Idom - Råsted - landet og sidst, men ikke mindst var 96 gæster med på at gøre dette helt nye koncept til en fantastisk og mindeværdig aften.

Da vi alle mødtes til sidst til festen i Plexus gik snakken lystigt og stemningen var i top. Alle var enige om at dette koncept var kommet for at blive, en ny tradition i Idom Råsted var blevet skabt og vi glædede os alle til lørdag i uge 8 2021, hvor vi igen skulle opleve dette. Tusind tak til jer alle for en fantastisk oplevelse.

Men, men, men… desværre har den nuværende situation med Covid-19 gjort, at vi ikke føler det er forsvarligt at mødes så mange mennesker på kryds og tværs i hinandens hjem. Vi har derfor valgt at udskyde ”Middag på farten”- arrangementet et år. Til gengæld vender vi stærkt tilbage i 2022, så sæt allerede nu kryds i kalenderen:

 

Lørdag den 26. februar 2022 (lørdag i uge 8)

Vi glæder os til at se jer alle denne aften.

 

Venlig hilsen

Mette Vestergaard, Lene Pilgaard, Kristine Rækby, Nanna Jensen og Maria Madsen