Cykeltur i hjertet af Råsted

Februar måneds cykeltur vil blive gentaget

 

Søndag d. 18. april kl. 14.00-16.00

 

Råsted fik aldrig en rigtig landsby med butikker, parcelhuse og lignende. I stedet fik man et brændevinsbrænderi, to vandmøller og ikke mindre end tre høkerbutikker. Senere kom der sognegård, golfbane og et tilhørende parcelhuskvarter til.

 

Denne cykeltur vil udforske den centrale del af Råsted sogn med udgangspunkt i golfklubben og villaerne på Lilleåvej. Turen er på ca. 5 km og undervejs vil der være en kort pause hvor man kan nyde den medbragte kaffe eller andet.

 

Guide på turen er Susanne Bang Nielsen der gennem mange år har samlet på kilder til den lokale historie. Af hensyn til Covid-19 restriktionerne er der tilmelding til turen til Susanne på mail på susanne.bang@live.com eller SMS til 22 43 06 40

 

Mødested er parkeringspladsen ved Holstebro Golfklub. Det koster 20 kr. pr. person at deltage, betaling direkte til Susanne når turen starter kontant eller via MobilePay.

 

Deltagerantal vil være afhængigt af de gældende Covid-19 restriktioner med hensyn til offentlige arrangementer udendørs.