PLEXUS Musikklub

Er man medlem af Plexus bliver man det automatisk også af Plexus Musikklub

og får dermed arrangementerne til medlemspris. prisen vil variere lidt, men vi sidestiller koncerterne med en aften i biografen, det skal ikke være dyrere end det. Derudover vil der også ofte være mulighed for at spise inden koncerten til fællesspisningspriser, og whisky lauget er ofte også repræsenteret.

 

Det siger sig selv, at de kunstnere der passer ind i ovennævnte rammer, ikke er store anerkendte musikere der bliver spillet i radioen. Vi sætter derimod en ære i at præsentere mindre kendte kunstnere indenfor skæve genrer, der er dygtige, erfarne, har noget på hjerte og formår at nå ud over scenekanten og give publikum en uforglemmelig oplevelse. Indtil videre er det hovedsageligt folkemusik og herunder også blues, country og singer songwriter, der har været på programmet.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at nå ud til alle kroge af vores lille samfund samt landsbyerne omkring os og involvere flere forskellige lag af befolkningen, så musikken er noget vi alle er fælles om. For at kunne dette, vil koncerterne typisk været ledsaget af aktiviteter med kunsterne i dagtimerne op til aftenens koncert. Tanken er, at når skolebørnene, SFO-børnene, børnehavebørnene, kirkekorene, Pensionistforeningen, herrekoret, foredragsforeningen, borgerforeningen med flere inddrages i aktiviteterne, som vil foregå forskellige steder i landsbysamfundene omkring os, er musikken ikke noget, nogle få vælger til, men derimod noget, der kommer til at berøre og betyde noget for mange.

Dernæst har vi fokus på samvær og fællesskab og det er vigtigt for os at folk, udover at få en god musikalsk oplevelse, også får nogle gode timer i hyggeligt selskab.

 

Der er ikke en bestyrelse i Plexus Musikklub som sådan, vi anser os som en styregruppe og arbejder tæt med ledelsen i Plexus. Styregruppen består af Poul Smedsgaard, Sorina Michalace og Mie Kaasen, men der er plads til flere...

Informationer om kommende arrangementer bliver slået op på hjemmesiden, i lokalbladet Kontakt, i vores facebookgruppe samt i vores nyhedsbrev.

Har du ris, ros, forslag til fremtidige navne i musikklubben eller ønsker du at få vores nyhedsbrev eller bare at komme i kontakt med os, skriv da til plexusmusikklub@gmail.com  

Idom-Råsted | Idomlundvej, Idom | 7500 Holstebro | webmaster@idom-raasted.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark