top of page

3. maj genopstår Plexus Musikklub – for en enkelt koncert


Ovenpå en mørk og lang vinter er det endeligt begyndt at lysne. Det er lunere og vi har bevæget os ud af vores huler og trænger til at se nogle mennesker igen. Vi trænger til noget at være sammen om. Vi trænger til at blive rørt og bevæget, til at synge og grine. Vi trænger til noget musik!

Vi har godt nok nedlagt Plexus Musikklub, og det er den stadig, men derfor kan man jo godt holde en enkelt koncert, hvis man skulle få lyst. Og det har vi!

Da vi nedlagde musikklubben, havde vi lidt penge til overs til netop dette formål – at holde en koncert, hvis et lækkert band skulle komme forbi.

 

Sam Kelly og Jamie Francis kommer forbi

Det er nu ikke fordi Sam Kelly og Jamie Francis som sådan havde tænkt sig at komme forbi, før vi spurgte dem, men da de fik buddet ville de meget gerne.

De har spillet her før. Som trio med Archie Moss på harmonika, og så var Sam forbi med et fem mand stort orkester – Yellow House All Star Band. Begge super fede koncerter i Børges garage, og det er her, de kommer til at spille igen. Denne gang kommer de bare de to – sådan som de startede med. Sam og Jamie mødte hinanden på universitetet i Brighton i 2010 og har spillet sammen lige siden.Udover at være en fantastisk sanger og guitarist, er Sam også en formidabel historiefortæller, der med et glimt i øjet og tør humor får introduceret publikum til hans musikalske univers. Jamie fungerer ikke bare som backing for Sam, de skriver og arrangerer de fleste af sangene sammen, og så er han en djævel på en banjo. Egentlig var hans hovedinstrument Guitar, men det spillede Sam jo, så Jamie sadlede om til Banjo. Og man kan sige, at han ikke gør noget halvt….

Det er både klassiske folk ballader og hjemmekomponerede sange og melodier, der er på programmet – ofte udsat for en solid omgang smadr på banjo og guitar, som det kan være svært at sidde stille til.

 

Børges Garage - Idomlundvej 19 -  omdannes til spillested - igen

Selvom vi fortsat er overbevist om, at det var den rigtige beslutning at sætte musikklubben på pause, glæder vi os til at skulle have koncert igen. Og vi glæder os til at omdanne Børges garage til det hyggelige spillested, det efterhånden har været et par gange før.

Det bliver lidt anderledes, end førhen. For eksempel er det ikke muligt at købe mad inden koncerten, men man er meget velkommen til at medbringe en madkurv og service og bestik til eget forbrug og så spise sammen med os andre. Dørene åbner kl 18 og her vil baren være åben, så man kan få sig et glas vin eller en øl til maden.

Billetterne købes i døren, men hvis man vil være sikker på at få plads, kan de reserveres på mail på plexusmusikklub@gmail.com

Dørene åbner kl 18, koncerten starter kl 19.30. Entre: 125kr

 

Vi glæder os til at se jer! Kærlig hilsen Plexus Musikklub.

Comments


bottom of page