top of page
IMG_4361__Medium_.JPG


Koloni i efterårsferien

Siden 1998 har der hvert år i efterårsferien været arrangeret koloni for alle børn på Idom-Råsted skole. Det er en ren forældrebaseret koloni og de sidste mange år er turen gået til Humlum lejren. Vi tager afsted mandag morgen og kommer tilbage igen onsdag eftermiddag.

På kolonien har vi hvert år et nyt tema. Vi har bl.a. haft Cirkus, Hawaii, Middelalder, Cowboy-Indianer tema.

Hver dag er der planlagt aktiviteter for børnene. Det kan fx være bålaktiviteter, herunder snobrød og popcorn, kreative aktiviteter som passer til årets tema, strandaktiviteter, brætspil, slikbod, rundbold, fodboldkamp osv. Mandag aften er alle på natløb. 0-2 klasse starter med at være på natløb med forskellige poster. Derefter er 3.-7. klasse på smuglerløb. Tirsdag aften er der festaften, her bliver der pyntet op, vi har diskotek, danser limbo og mange er klædt festligt ud, så det passer til årets tema.

Børnene er klasseinddelt i forskellige grupper og der er tilkoblet kontaktpersoner til hver gruppe. Så vidt det er muligt er forældre til børnene i gruppen, derved kender de fleste børn, de voksne der er i deres gruppe.   

Alle børn deltager én gang i madlavning, oprydning og rengøring på kolonien. De yngste laver morgenmad, de mellemste laver frokost og de ældste laver aftensmad, assisteret af de voksne. Dette er med til at styrke fællesskabsfølelsen.

Da kolonien er ren forældrebaseret, har vi STOR brug for jer forældres hjælp og opbakning!

Vi har brug for nogle forældre der kan deltage i en eller flere dage, for at dette tilbud kan lade sig gøre. Som forældre er man med til at planlægge og udføre kolonien. Samtidig får man en helt unik oplevelse sammen med både sine egne børn, men også med de andre forældre og alle de andre dejlige børn på Idom-Råsted skole, der skal med.

Hvis man som forældre ikke har mulighed for at deltage i kolonien, har vi stadig brug for jeres hjælp. Vi skal nemlig bruge nogen som vil bage boller, pølsehorn, kage eller stege frikadeller til os. På denne måde kan vi holde prisen nede.

Derudover har vi brug for hjælp til vores natløb mandag aften - Så hvis man har tid, må man meget gerne skrive det på sit barns tilmelding, så kontakter vi jer med yderligere informationer.

Prisen for deltagelse for børnene er 350 kr. og dækker alle udgifter i forbindelse med de 3 dage. Der medbringes madpakke til frokost mandag. Der er en lille egenbetaling som deltagende forældre.         

Transport frem og tilbage til lejren foregår i bus.

Yderligere oplysninger:

Christina Koldtoft Thiesen tlf.: 29 43 51 29 eller Nanna Jensen tlf.: 28 35 65 63

bottom of page