top of page


Idom-Råsted Spejderne (KFUM)

 

Alle - både børn og voksne - der har lyst til at prøve, hvordan det er at være spejder, er velkomne ved vore ugentlige spejdermøder, som finder sted hver mandag.

Vi holder til i AKELA-hytten på Ringkøbingvej nr. 32, hvor der er gode muligheder for aktiviteter både ude og inde. Rundt om hytten er der masser af plads og en fantastisk natur at boltre sig i.


Mødetidspunkterne finder du her på hjemmesiden eller du kan kontakte en af lederne for yderligere informationer.

Udover de ugentlige spejdermøder og andre aktiviteter for børnene, afholder spejderne et årligt julemarked samt en ”gåtur/visevers aften”.

​​

Forbedrede adgangsforhold til Akela-hytten

I forbindelse med en ændring af vejforløbet på Ringkøbingvejen i svingene efter Idom, er der sket en forbedring af adgangsforholdene til Akela-hytten. Det betyder, at farten i svingene er sat ned til 60 km/t, og at det nu er nemmere for biler at komme til og fra grusvejen til hytten på samme tid.


Derfor vil grupperådet gerne opfordre forældre og ledere der kommer fra Idom Kirkeby til at benytte Idom Kirkevej/Ringkøbingvej, hvis færdsel til Akela-hytten foregår i bil.
På den måde bliver grusvejen op forbi kirken mere sikker for de bløde trafikanter at færdes på til og fra spejder-møderne.


Venlig hilsen Grupperådet.

20120229_1.JPG


Spejder-grupper Idom-Råsted

B_ver2 kopier.png

Bævere (0.-1. kl)

Mødetid: Mandag kl. 16.30 –18.00
(Gem prinsessetøjet væk og hav tøj på til udeaktiviteter)

Ulv kopier.png

Ulve (2.-3. kl)

Mødetid: Mandag kl. 16.30 – 18.00
Påklædning efter vejret da ulvene næsten altid er udendørs.

Troppen(1) kopier.png

Troppens program (4. kl - ...)

Mødetid: Mandag kl. 18.00 - 20.00
Hvis ikke andet er nævnt mødes vi ved Heksehytten.
 


Akela-hytten

 

At Akelahytten og naturen omkring er perfekt til vores spejdermøder og weekend-ture er der ingen tvivl om. Der er siden købet af hytten sket mange ændringer og forbedringer, som vi har stor gavn af i det daglige.


Det er imidlertid ikke kun forbeholdt KFUM-Spejderne i Idom-Råsted at benytte hytten og området. Vi udlejer gerne hytten til overnatninger, forskellige sammenkomster, kursusaktiviteter og meget andet.

Udlejning foregår både til andre spejdergrupper, foreninger, institutioner, firmaer og private.

Skulle du være interesseret i at leje hytten kan du kontakte Karen Langer for oplysning om priser og om hytten er ledig på telefon 21 65 63 65.

Akela_Hytten_054(1).jpg


Grupperåd KFUM Idom-Råsted

Nærmere information følger

 

bottom of page