top of page

tors. 08. sep.

|

Holstebro

Yellow House All-Star Band

Fem af de største britiske folk-stjerneskud gæster Plexus Musiksklub. Flere af artisterne har bl.a. spillet på Tønder Musikfestival, Strib Vinterfestival mm. Køb billet her: https://place2book.com/da/sw2/sales/pwvjerq0uo

Billetter sælges ikke
Se andre events
Yellow House All-Star Band
Yellow House All-Star Band

Tid og sted

08. sep. 2022, 19.30

Holstebro, Idomlundvej 23A, 7500 Holstebro, Danmark

Om eventet

I anledning af, at Yellow House Booking i 2022 fejrer 10-års jubilæum,  har de håndplukket tre stærke sangere og ladet dem flankere af to  musikalske naturbegavelser i forvisning om, at de tilsammen vil byde på  en enestående musikalsk oplevelse.  De fem bandmedlemmer i The Yellow House All-Star Band er:  

Jack Badcock - en fremragende sanger og guitarist, mest kendt fra Dallahan, men også  med en meget stærk soloudgivelse på sit CV. Har turneret flere gange i  Danmark, bl.a. med Larsa og Dallahan.  

Ciarán Ryan - et musikalsk naturtalent, der mestrer de fleste strengeinstru-menter.  En særdeles ferm banjospiller. Ligesom Jack medstifter af Dallahan og  Larsa. Besøgte bl.a. Danmark i en duo med Jack i 2013, vores kun anden  turné! Har også for nylig udgivet et soloalbum, Banjaxed, og turneret  med sit eget Ciarán Ryan Band.  

Sam Kelly - en  formidabel sanger, et absolut topnavn på den engelske folkscene og et af  vores mest efterspurgte navne. Tog Tønder Festival med storm sammen med  sit band Sam Kelly & The Lost Boys i både 2017 og 2018.  

Ainsley Hamill - en fabelagtig sangerinde, der både synger på engelsk, skotsk og  gælisk. Har flere gange turneret i Danmark som forsanger i Barluath og  sam-arbejder også med bl.a. Fourth Moon. Har en lovende solokarriere på  vej.  

Toby Shaer - ligesom Ciarán en mester på  et utal af strengeinstrumenter og dertil fløjte m.v. Fast bestanddel af  Sam Kelly & The Lost Boys, har desuden spillet med bl.a. John  McCusker, John Doyle m.v. Har på det seneste arbejdet en del sammen med  Ainsley på hendes soloprojekt.

Køb billet her: https://place2book.com/da/sw2/sales/pwvjerq0uo

Del dette event

bottom of page