top of page
Idom_skole_DSLR_bluevanphotovideo (55 of 61) kopier.jpg


Fritidsliv for børn og unge i Idom-Råsted

 

I Idom Råsted er der mulighed for et aktivt fritidsliv for børn og unge – både som medlem i områdets mange frivillige foreninger og som bruger af nærområdets muligheder for friluftsaktiviteter i naturen.

Idom Råsted Idrætsforening tilbyder mange forskellige idrætsaktiviteter – såsom fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, volleyball og fitness. Det er breddeidræt med plads til alle, men også med en forventning om, at man deltager i træning både for at have det sjovt og for at lære. Idom-Råsted Idrætsforening har i tidens løb fostret mange talenter, som har afprøvet deres evner på et mere elitært niveau inden for både håndbold, gymnastik og fodbold. Det er de altid velkommen til… og vi er stolte af dem. Men de er også velkommen tilbage, hvis de finder ud af, at det alligevel ikke var noget for dem.
Idrætsforeningen har et godt samarbejde med Idom Råsted Skole, Solkær og PLEXUS om at give flest mulige børn lyst til at dyrke idræt og motion.

Spejderne i Idom-Råsted har fine faciliteter i omkring Akela Hytten, der ligger i storslået natur ved Idom Å. Spejderne har en ugentlig møde- og aktivitetsdag for både små og store spejdere.

For de større børn er Idom Råsted Junior- og Ungdomsklub et godt tilbud. Klubben har base i lejede lokaler i PLEXUS og aktiviteterne tilrettelægges i et samarbejde mellem bestyrelsen, klublederne og de unge. På klubdagene benytter de unge de øvrige faciliteter i PLEXUS i det omfang de har lyst til det, og i det omfang de er ledige.

Mange børn og unge i Idom-Råsted går til ridning. Der er rideklub i både Holstebro og Nr. Felding, men der er også gode muligheder for at ride sammen med nogle af områdets mange voksne rideentusiaster.

bottom of page